Латвійська поліція пробачила авторам інсценування “падіння метеорита”

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 27.10.2009 14:41 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8263

Латвійська поліція не порушуватиме кримінальної справи відносно оператора мобільного зв’язку Tele2, представники якого інсценували падіння метеорита.

Очільник МВС Латвії Лінда Мурнієце: “Ми відмовляємося від послуг оператора Tele2”

Про це повідомляє помічник начальника поліцейського управління Відземського регіону Ілзе Унгуре.

За її словами, порушувати кримінальну справу в цій ситуації безглуздо. У поліції, як відзначила Ілзе Унгуре, є більш важливі справи.

Раніше очільник МВС Латвії Лінда Мурнієце висловила обурення у зв'язку з розіграшем і заявила, що винні будуть покарані. Назвавши подію "знущанням", вона відзначила, що організаторам інсценування доведеться заплатити за роботу поліцейських і співробітників пожежно-рятувальної служби, що працювали на місці події.

Компенсацію рятувальникам Мурнієце оцінила в 3000 латів (близько 6 тисяч доларів), а компенсацію військовослужбовцям, яких стягнули в район події, в 10 тисяч латів (близько 20 тисяч доларів). Витрати поліції, за її словами, поки не підраховані.

В той же час очільник МВС заявила, що її відомство і служби, що знаходяться в підпорядкуванні міністерства, відмовляться від послуг Tele2. "Ми не хочемо утримувати підприємство, через залихвацькі дії якого у нас виникли збитки", - сказала вона.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.