Міліція зупинила чергову провокацію російських військових у Севастополі

Автор/джерело -  © ІМК



Дата публiкацiї - 28.10.2009 21:54 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8272

Співробітники українських правоохоронних органів у середу знову зупинили колону російської бронетехніки.

Два БТР російського Чорноморського флоту зупинені на північній стороні міста. Причиною цього, за словами української сторони, є переміщення Севастополем без узгодження з українськими властями. Російських моряків зупинили співробітники ДАІ на патрульних машинах, вони на місці складають протокол.

Російська сторона поки ніяк не коментує ці події. На північному боці Севастополя проводилися навчання авіації Чорноморського флоту, в яких брали участь не тільки літаки, але і наземні засоби ППО і бронетехніки. Після закінчення навчань бронетехніка висувалася до місця постійної дислокації, але була зупинена.

На даний момент українська сторона не говорить, чи буде техніка супроводжуватися до місця постійної дислокації або ж повернена назад.

За 2009 рік це вже четвертий випадок, коли власті Севастополя зупиняють колону російської бронетехніки. Як заявляють українські чиновники, причина в тому, що командування Чорноморського флоту не узгодило переміщення одиниць військової техніки з озброєнням по місту з правоохоронними органами, які могли б забезпечити колоні зелений коридор і супровід.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.