На прохання журналістів. Москаль зацікавився дипломом Януковича

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 29.10.2009 16:14 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8278

Після справи з дипломом Кислинського до Геннадія Москаля вишикувалась черга. Втім, він вважає, що принциповим є виявити і позбавити посад усіх неуків із липовими дипломами.

«То ви хочете зробити з мене детектива по фальшивих дипломах?», - здивувався народний депутат Москаль на меседж видання «Українська правда», яке запропонувало йому «новий об’єкт для розслідування» - «магістра міжнародного права», кандидата в Президенти Віктора Януковича.

Адже за словами видання «люди, які закінчували цю Академію (Українську академію зовнішньої торгівлі – ред.) в той же рік, що і Янукович, геть не пам’ятають такого студента».

«Повірте, після справи Кислинського мені обривають телефон сигналами з проханням розслідувати обставини отримання дипломів сотень таких неуків по всій Україні», - сказав Москаль і продовжив: «Неуків у статусі начальників і начальничків. І дійсно, перевіряємо, а там – «липа», «липа», «липа»… Я вже навіть чергу встановив. А потім мені чомусь закидають, що ці розслідування мають політичне забарвлення».

«Чи я винен у тому, що люди, які не бажають вчитися і працювати, прагнуть потрапити у начальники через політику? Що саме в політиці вони знайшли собі двері до раю земного з усіма благами, яких не мають більшості людей?», - пояснив народний депутат.

«Але… оскільки видання «Українська правда» дає мені, як народному депутату, завдання провести відповідне розслідування, то я це завдання виконаю», - заявив Москаль.

Нагадаємо, що у 2001 році 50-річний Янукович, знаний у народі як «проФФесор», закінчив Українську академію зовнішньої торгівлі за спеціальністю «магістр міжнародного права» , а у вересні 2009 року публічно оконфузився, назвавши «Гельсінський заключний акт» – ключовий документ у міжнародної дипломатії! – «Стокгольмським договором».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.