Епідемія. Президент Ющенко закликав політиканів не каламутити воду і зникнути з телеекранів

Автор/джерело -  © ЗІК



Дата публiкацiї - 31.10.2009 16:22 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8305

Президент Віктор Ющенко закликав політиків припинити політичні шоу та спекуляції і дати можливість з’явитися на екранах та на шпальтах газет фахівцям – медикам та епідеміологам.

Про це сьогодні, 31 жовтня, Віктор Ющенко сказав на нараді у Львові щодо епідемії грипу у західних областях України.

«Припиніть політизацію ситуації. Дайте можливість на сторінках газет і в ефірі з’явитися фахівцям, яких треба в цей момент слухати», – наголосив Ющенко.

Окремо Президент звернувся до журналістів щодо об’єктивного висвітлення інформації про перебіг епідемії в Україні. «Будьте громадянами України, не спекулюйте фактами, запускаючи свідомо чи несвідомо неповну та дуже часто брехливу інформацію. Цим ви наносите велику шкоду», – акцентував глава держави.

Керівникам обласних адміністрацій Президент дав вказівку обмежити переміщення в містах та максимально обмежити рух між областями.

Участь у сьогоднішній нараді у Львові взяли віце-прем’єр України Іван Васюник, голова РНБО Раїса Богатирьова, перший заступник глави Секретаріату Президента Юрій Єхануров, голови обласних адміністрацій західних областей України. Були присутні голова Львівської облради Мирослав Сеник, міський голова Львова Андрій Садовий, головний санітарний лікар області Роман Павлів та керівники медичних установ області.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.