Єрохіна міг замовити і соратник Януковича

Автор/джерело -  © "Українська правда"



Дата публiкацiї - 7.09.2006 16:33 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=831

За версією правоохоронних органів, замовником убивства полковника міліції Романа Єрохіна, крім депутата з БЮТ, може бути і депутат з Партії регіонів.

За версією правоохоронних органів, замовником убивства полковника міліції Романа Єрохіна, крім депутата з БЮТ, може бути і депутат з Партії регіонів.

Про це в четвер пише газета Сегодня.

Як зазначає видання, представник однієї з названих політичних сил і замовив Єрохіна посереднику, яким міг бути офіцер ГУБОЗ Сергій Б.

Газета також відзначає, що, за версією слідства, могло замовлятися не убивство, а можливо, викрадення з метою знайти компромат проти Єрохіна.

Посередник у свою чергу домовляється з організатором, у чому, за версією слідства, підозрюється екс-убозовець Вадим К., який разом із посередником Сергієм Б. перейшов у київську обласну міліцію з донецького регіону.

Організатор вийшов на офіцера податкової міліції Андрія П., який залучив до справи, а саме стеження і викрадення Єрохіна, свого товариша Олександра та громадянина Х.

У той же час, сам Андрій П., затриманий правоохоронними органами, зізнався, що не знав, ким є Єрохін. Він мав привезти полковника "для розмови".

Андрій повідомив, що стрілянина сталася несподівано. За його словами, співучасники брали зброю лише для самооборони і щоб при передачі Єрохіна їх, як небажаних свідків, не застрелили.

Стрілянина ж відбулася, коли Єрохін, перебуваючи у машині, спробував з неї вискочити. У нього вистрілили три рази. Однак він ще намагався чинити опір. Тоді на нього надягли наручники.




 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.