Космос розпорядився провести маски-шоу

Автор/джерело -  © РБК-Україна



Дата публiкацiї - 2.11.2009 14:56 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8326

Санітарно-епідеміологічна та ветеринарна служби міста Києва будуть проводити рейди на ринках та у магазинах столиці з перевірки дотримання співробітниками таких закладів масочного режиму.

Про це сьогодні на засіданні оперативного штабу надзвичайної протиепідемічної комісії повідомив міський голова Леонід Черновецький, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

"Будуть проводитися рейди на всіх ринках, у магазинах, супермаркетах та інших закладах торгівлі. Я надав протокольне доручення про необхідність суворого дотримання масочного режиму в таких закладах. Це не добровільний, а обов'язковий захід, і до всіх порушників такого режиму будуть запроваджені жорсткі заходи впливу. Не виключено, що заклади-порушники будуть закриті", - сказав Черновецький.

Від “Аратти”: Є робота, а є імітація бурхливої діяльності. Звичайно, улаштувати рейди та інші типу гучні заходи - значно легше, ніж, наприклад, забезпечити населення столиці найпростішими засобами індивідуального захисту.

Принаймні, навіть у центрі, на Печерську, в аптеках відсутні не тільки профілактичні антигрипозні препарати, а й захисні маски. Навіть у будівельних супермаркетах раскупили пилозахисні респіратори. Так триває вже не перший день.

Невже у КМДА вважають, що від того, що по місту вештатимуться ватаги бюрократів і збиратимуть під цим приводом мзду, - все раптово з'явиться?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.