Космос хоче позбавити вболівальників футбольного свята

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 2.11.2009 17:48 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8330

У понеділок, 2 листопада, мер Києва Леонід Черновецький заявив, що матч четвертого туру групового етапу Ліги Чемпіонів між Динамо й Інтером потрібно провести за порожніх трибун.

На думку Черновецького, таким чином вдасться уникнути розповсюдження в Києві свинячого грипу. Цю пропозицію було озвучено сьогодні на засіданні надзвичайного штабу Київміськадміністрації з грипу.

"У нас хороші відносини взагалі з Динамо (Київ), традиційно ... Зверніться до них з проханням все ж таки на стадіоні не збирати вболівальників, для них важлива телетрансляція більше, ніж збір на стадіоні", - сказав Черновецький.

На думку мера Києва, відмова футбольних клубів від присутності уболівальників на стадіоні під час матчу буде гуманним способом не порушувати карантину.

Заступник голови міськадміністрації Віталій Журавський повідомив, що обговорював з Федерацією футболу України і з міністром спорту Юрієм Павленком питання проведення матчу або за порожніх трибун, або перенести його проведення до іншої країни.

Відзначимо, що раніше УЄФА рекомендував не переносити футбольні матчі Ліги Чемпіонів, а Юрій Павленко заявив, що матчі Динамо – Інтер та Україна – Греція повинні обов'язково відбутися при глядачах. Аналогічної думки і власник Динамо Ігор Суркіс.

Матч Динамо - Інтер відбудеться у середу, 4 листопада. Початок матчу - 21:45.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.