Росія зробила мешканців півдня України заручниками

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 4.11.2009 15:55 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8355

Через заявлену Росією готовність наносити превентивні ядерні удари по державах, що загрожують її інтересам, чи інтересам своїх союзників, Україна перебуває під загрозою стати об’єктом ядерного удару потенційного противника.

Про це заявив генерал-лейтенант запасу, заступник начальника ГШ ЗС у 1997-2002 роках, радник Голови Народного Руху України Петро Процик.

За його словами, російський крейсер "Москва", виходячи на бойове чергування, забезпечується можливістю прийняти на борт ядерний боєзапас. Процик додав, що також передбачена доставка ядерних боєголовок і для носіїв ядерної зброї на місця базування у Криму. Серед них – той же крейсер "Москва", ракетний корабель на повітряній подушці "Самум", літаки типу Су-24.

"Професіонали ж знають, що альфою і омегою стратегії держави є превентивні удари по носіях ядерної зброї. Так куди ж противник Росії (а їх вистачає), не дай Боже, буде їх наносити у разі конфлікту? Правильно – по нашій території. Таким чином ясно, що весь Крим є, по суті, заручником російської воєнщини, оскільки перебуває наразі під загрозою стати об’єктом ядерного удару потенційного противника Росії, та може дорого заплатити за безпеку нашої сусіди. І громадськість півострова мала б вже нині вимагати виведення з нашої території засобів застосування ядерної зброї ЧФ РФ", - наголосив рухівець.

Він впевнений у необхідності підтримки експертів у їх переконанні, що насправді за своїм кількісним складом і технічним станом Чорноморський Флот Російської Федерації не тільки не може бути гарантом безпеки України, але й сам загрожує їй та її населенню, а також завдає щодалі, то більше клопотів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.