Черновецький хоче, щоб його вітали стоячи. Добре, що не навколішки

Автор/джерело -  © «Аратта-Україна»



Дата публiкацiї - 8.09.2006 14:36 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=836

Київська міська державна адміністрація (КМДА) хоче зобов’язати своїх чиновників вітати мера Києва на нарадах стоячи.

Про це говориться в пропозиціях по зміні регламенту Києвміськадміністрації, підготовлених виконуючим обов'язки заступника голови КМДА Володимиром Головачем.

"Якщо міський голова прибуває на нараду під час його проведення іншою особою, то учасники наради вітаються з ним вставанням. Таким чином відбувається вітання з міським головою перед початком наради", - сказано в пропозиціях.

Крім того, Головач пропонує доповнити регламент пунктами про те, що учасники нарад повинні прибувати на нього завчасно з необхідними матеріалами і робочими зошитами.

Учасники наради повинні займати місця в залі після прибуття мера за його вказівкою.

За попереднім узгодженням з мером або уповноваженою ним особою, місця в залі засідань можуть бути завчасно визначені табличками з прізвищами.

Також Головач вважає, що висловлені мером доручення, крім протоколу, повинні фіксуватися й учасниками наради у своїх робочих зошитах.

Від "Аратти". Для повного "протоколу" ще можна запропонувати цікаві рішення: заборонити птахам пролітати над мером та над його особистим автом; над Києвом увести постійне патрулювання спецлітака та розганяти хмари; під час публічних появ мера, прихожанам, перепрошуємо, - городянам, падати ніц і стояти навколішки поки мер знаходиться у радіусі 20 м від них; всім малозабезпеченим киянам звільнити місто (за 101 км) - щоб не псувати загальну картину достатків міста і мера особисто... Якщо необхідно, ми можемо підкинути ще кілька світлих думок, але за однієї умови - після проведення психіатричної експертизи вищого керівництва КМДА, - а якщо король голий?

За матеріалами інтернет-видань.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.