Google випустив бета-версію інтернет-оглядача Chrome 4.0

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 6.11.2009 04:04 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8370

Компанія Google випустила загальнодоступну бета-версію браузера Chrome 4.0, повідомивши про це в офіційному блозі розробників Chrome. У Google Chrome 4.0 додана підтримка синхронізації закладок між декількома комп’ютерами.

Крім того, згідно з тестом Dromaeo DOM Core Tests, нова версія Chrome стала швидше попередньої на 30 відсотків. У порівнянні з першою версією браузера Google Chrome 4.0 прискорився на 400 відсотків, тобто в п'ять разів.

Бета-версія Chrome 4.0 вийшла майже одночасно з першою бета-версією браузера Firefox 3.6. В той також збільшена продуктивність, прискорений запуск і включена підтримка Personas - тем оформлення. Крім того, в ній покращена підтримка новітніх веб-стандартів.

Перша версія браузера Google Chrome була випущена на початку вересня 2008 року. До теперішнього моменту його частка на ринку браузерів залишається нижче 5 відсотків.

Від “Аратти”: Протестувавши нову версію оглядача, ми одразу знайшли помилку - неможливо перетягнути текст за допомогою мишки з полів форми. Маємо надію, що то насправді помилка, а не заблокована функція. Перетягування працює лише для інтернет-посилань та текстів у напрямку до поля форми, - як і в попередній версії.



 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.