Психоз серед населення викликаний штучно, - зрозуміли у Вінського

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 6.11.2009 15:24 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8379

Уряд на чолі з Юлією Тимошенко під виглядом боротьби з епідемією «свинячого грипу» веде кампанію по маніпулюванню свідомістю виборців.

Володимир Каплієнко

Про це заявив заступник голови Центрального оргкомітету Народно-патріотичного об'єднання «За демократію і справедливість», народний депутат Володимир Каплієнко, повідомляє прес-служба НПО.

«На моє глибоке переконання, це ретельно продуманий проект. Мета – отримати додаткові можливості команді Юлії Тимошенко при проведенні президентської виборчої кампанії; закрити проблему негативного балансу Державного бюджету України за рахунок прихованого перерозподілу на інші потреби коштів, що додатково виділяються, на боротьбу із зовнішньою загрозою (епідемією штаму грипу A/H1N1); отримати лояльного виборця», - сказав В.Каплієнко.

На думку депутата, психоз населення викликаний штучно, наполегливими і послідовними діями уряду по нав'язуванню думки, що в Україні епідемія смертельно небезпечного каліфорнійського грипу.

«Адже дії людини, приреченої на загибель, відомі: вона недовірлива, залежна і керована. Не нагадує вам це портрет «ідеального виборця» напередодні виборів Президента? Залишилося тільки додати: «Той хто врятує мене, той і буде моїм кумиром, тому я і віддам свій голос на виборах». Тоді й стає гранично ясно, кому потрібний весь цей бардак в країні», - резюмує В.Каплієнко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.