Бажане за дійсне. На Банковій хворобливо марять назвичайним станом

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 9.11.2009 16:22 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8387

Заступник глави Секретаріату президента Ігор Попов не виключає введення надзвичайного стану в Україні через епідемію грипу.

Про це повідомила прес-служба.

«Головне завдання понеділка – подивитися, як виконується Указ Президента про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки в умовах спалаху пандемічного грипу в Україні, подивитися, чи потрібна його корекція. Якщо якісь пункти не виконуються, чому, чим потрібно допомогти... Якщо не виходить це – кадровими перестановками», - наголосив заступник Глави Секретаріату Президента України - Представник Президента у Верховній Раді України Попов.

«Якщо ж ми побачимо, що цей план неможливо виконати з цим менеджментом, цими органами влади, лише тоді може постати питання надзвичайного стану», - заявив Попов.

Попов нагадав про найважливіші пункти указу Президента «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 30 жовтня 2009 року «Про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки в умовах спалаху пандемічного грипу в Україні»: наявність ліків та масок в аптеках, включення опалення, митне оформлення гуманітарної допомоги протягом доби тощо.

Між тим, Президент Ющенко 8 листопада в прямому ефірі заявив, що підстав для введення в Україні надзвичайного стану немає.

Раніше, 6 листопада секретар Ради національної безпеки і оборони Раїса Богатирьова висловилася за введення надзвичайного стану.

Заступник глави Секретаріату президента Попов теж вже заявляв про можливість введення надзвичайного стану. Також Попов 6 листопада заявив, що в понеділок має відбутися засідання РНБО щодо ситуації з грипом, проте прес-служба Глави держави досі не повідомила про засідання.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.