З бангкокського аеропорту Суваннапум приберуть шестиметрових демонів

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 11.11.2009 04:55 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8409

Дванадцять статуй демонів з аеропорту Суваннапум (Suvarnabhumi) в Бангкоку найближчим часом будуть переміщені.

Демони в аеропорту Суваннапум

Як заявили представники компанії "Аеропорти Таїланду", статуї, які зараз знаходяться в залі прильоту, перемістяться в зал реєстрації. Там, вважають в адміністрації авіапідприємства, шестиметрові демони будуть краще помітні.

Тим часом місцеві ЗМІ стверджують, що рішення про перенесення статуй було прийняте під тиском власників магазинів, розташованих на території аеропорту. Вони скаржаться, що демони, які символізують злі сили приносять нещастя і заважають успішному розвитку бізнесу, повідомляє у вівторок BBC News.

У понеділок в будівлі аеропорту пройшла релігійна церемонія, покликана полегшити процес перестановки демонів. Щоб не завдавати незручності пасажирам, статуї будуть переміщати з першої години ночі до п'ятої ранку, відзначає Agence France-Presse. Вартість робіт оцінюється приблизно в 50 тисяч доларів.

Тим часом деякі астрологи попередили, що зміна місця розташування статуй, які були скопійовані з демонів, що знаходяться у королівському палаці, може принести ще більше неприємностей, оскільки за ними стоять надто потужні сили. Астрономи вважають, що буде достатньо ровернути демонів в інший бік.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.