Ющенко елегантно, виключно по-джентельменськи, обізвав Тимошенко “бомжем” (відео)

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 11.11.2009 18:47 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8421

Президент Віктор Ющенко заявляє, що реклама Юлії Тимошенко коштувала дорожче, ніж потрібно на боротьбу з епідемією грипу.

Про це він заявив під час "гарячої лінії" у "Комсомольській правді в Україні", відповідаючи на питання, де взяти 1 мільярд гривень на боротьбу з епідемією грипу, повідомляє “Українська правда”.

"Якщо мова йде про кошти, то проведення майдану і рекламної агітації, яка сьогодні на кожному стовпі висить – і в місті, і в лісі – обійшлася дорожче, ніж витрати на боротьбу з епідемією", - зазначив президент.

"Ми говоримо про відкрите суспільство і чесну владу... Де беруться сотні мільйонів гривень на цю рекламу у прем'єра, у якого немає ні квартири, ні шматочка землі, ні машини? Бомж!", - обурився Ющенко.

"Як можна в 50 років бути бомжем у країні? Це все питання чеснот, і, боронь Боже, не сприйміть це як нападку на Юлію Володимирівну. Але якщо в 50 років у прем'єра немає ні кола, ні двора, то яку він хоче дати відповідь нації, як улаштувати майбутнє", - запитав президент.

Він порадив Тимошенко "спочатку влаштувати своє майбутнє".

Слова Ющенка на адресу Тимошенко не гідні мужчини – Олег Ляшко

Слова Президента України Віктора Ющенка на адресу Юлії Тимошенко про те, що вона бомж - не гідні чоловіка. Про це повідомляє ІМК, цитуючи слова народного депутата від БЮТ Олега Ляшко.

"Я гадаю, що такі слова не гідні чоловіка. Тут нічого коментувати. Чоловік, який себе поважає, не принижуватиме жінку, незважаючи на те, є вона його політичним опонентом чи ні", - сказав О.Ляшко.

На думку парламентарія, очевидно, Президентові нічого більше сказати своїм виборцям, крім того, що ображати Ю.Тимошенко.

Від "Аратти". Про всяк випадок нагадуємо Президенту-джентельмену, що акцентувати увагу на віці жінки, серед вихованих і чемних людей, - не прийнято. Та й Юлії Тимошенко не 50, а лише 48 років. 50 років їй виповниться 27 листопада наступного року.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.