У Луцьку п’яний даішник задрімав за кермом після скоєної ним ДТП

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 13.11.2009 19:03 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8443

Дорожньо-транспортна пригода, головною дійовою особою якої став п’яний даішник у службовій формі, сталася сьогодні в обласному центрі.

“Героя” пригоди за шкірки витягли колеги

Близько 10-ї години ранку навпроти приміщення риббази, що на вулиці Конякіна у Луцьку, даішник (судячи із форми одягу) приватним автомобілем BMW виїхав на тротуар та втаранився у паркан однієї із житлових багатоповерхівок. На місце пригоди відразу прибуло два автомобілі працівників дорожньо-патрульної служби. інформують «Волинські новини».

Водій BMW був добряче «під мухою», адже після скоєного навіть не зміг самотужки вийти з авто і навіть задрімав за кермом. Молодого порушника виводили із машини працівники автоінспекції. При цьому вони емоційно висловлювали своє невдоволення вчинком колеги. До того ж поруч перебували репортери місцевих ЗМІ, які фіксували подію з допомогою відеокамери та фотоапарата.

На щастя, обійшлося без людських жертв. Винуватець автопригоди також не отримав травм.

Очевидці розповіли, що перед тим, як ввігнатися у металевий паркан, «страж порядку» добряче попетляв проїжджою частиною і цілком ймовірно міг спровокувати аварію з більш сумними наслідками. А мешканці будинку, до якого належить металева загорожа, схвильовані іншим: хто тепер відремонтує пошкоджене.

Начальник сектору моніторингу, юридичного забезпечення та зв’язків з громадськістю УДАІ Віктор Главічка повідомив, що наразі винуватець ДТП доставлений на експертизу для виявлення рівня вмісту алкоголю в крові. Проте його співробітники, які були на місці події засвідчили: неозброєним оком було видно, що 22-річний сержант, який працював в органах усього кілька місяців, був п’яний.

«ДТП оформили, взяли свідчення, наразі проводиться службове розслідування. Працівник однозначно буде звільнений з органів МВС», – заявив Віктор Главічка.

Працівники ДАІ підтвердили, що BMW чорного кольору, яким намагався кермувати сержант, був зареєстрований на його батька. «Колишній» даішник о 7 годині ранку здав нічну зміну – саме тому на горе-водію була службова форма.

Металева загорожа врятувала дитячий майданчик



 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.