Нардеп Калашніков спілкувався із слідчими

Автор/джерело -  © 5 канал



Дата публiкацiї - 8.09.2006 22:58 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=847

Призначена на сьогодні очна ставка між співробітниками телеканалу СТБ та народним депутатом Калашніковим не відбулася.

Вранці фігурантів справи про побиття журналістів запросили до Печерської прокуратури столиці. І хоча всі троє прийшли - слідчі вирішили перенести зустріч на наступний тиждень.
Справа про побиття журналістів СТБ, яку порушили за два дні після інциденту, налічує вже понад 300 сторінок. Майже за два місяці - постраждалих репортерів та нардепа Олега Калашнікова запросили до Прокуратури. Тут вони мали впізнати один одного.

Маргарита Ситник, журналіст:
- Чесно кажучи, чекала на зустріч з паном Калашніковим, тому що було цікаво подивитися на його реакцію, я не бачила його майже місяць , хочу побачити його реакцію.

Утім, довгоочікуваного побачення так і не сталося. Журналісти бачили, як Калашніков виходив від слідчого, але з ними навіть не привітався. Сам слідчий повідомив, що зустріч відклали.

Владислав Забранський, слідчий прокуратири Печерського району:
- Очну ставку перенесено в зв'язку з необхідністю проведення попередніх слідчих дій. Вони будуть проведені сьогодні – завтра, і після цього ми плагнуємо провести очну ставку.

Генпрокурор же доповідає про просування справи. За його словами, обидві сторони конфлікту вже опитали, до МВС надіслали запит, щоб дослідити правомірність дій міліції під час інциденту та призначили низку експертиз. Однак жодних висновків поки що не дійшли.

Олександр Медведько, Генеральний прокурор України:
- Після отримання цього комплексу всіх відповідних експертиз та виконання слідчих дій буде прийнято законне рішення. Якщо будуть підстави до притягнення до відповідальності народного депутата, то ми будемо ставити питання про це.

Нову спробу очної ставки призначили на понеділок. Правоохоронці заспокоюють: обмеження досудового слідства двома місяцями у цьому разі не діє. Адже справу відкрито не щодо окремих осіб, а просто за фактом інциденту.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.