У столиці можуть зняти карантин

Автор/джерело -  © ІМК



Дата публiкацiї - 19.11.2009 18:51 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8488

Головний державний санітарний лікар м. Києва звернувся до Київського міського голові Леоніда Черновецького з пропозицією відновити заняття у всіх навчальних закладах міста і роботу дитячих дошкільних закладів 25 листопада.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації з посиланням на першого заступника голови КМДА Ірену Кільчицьку.

"Київському міському голові надійшла пропозиція від головного санітарного лікаря міста про припинення карантину в навчальних закладах столиці з 25 листопада. Така пропозиція обумовлена тим, що за три дні поточного тижня темпи захворюваності населення значно знизилися. Але остаточне рішення з цього питання буде ухвалено на засіданні надзвичайної протиепідемічної комісії при Кабінеті Міністрів України", - сказала Кільчицька.

З урахуванням темпів зниження захворюваності населення на грип та ГРВІ за три дні поточного тижня, міська СЕС прогнозує, що впродовж тижня на грип та ГРВІ перехворіє близько 26 тис. киян. Показник захворюваності становитиме 94-95,6 на 10 тисяч населення, що лише на 4% перевищує рівень епідпорогу.

Як повідомлялося раніше, у Тернополі скасований карантин. Відповідне рішення прийняла міська надзвичайна протиепідемічна комісія м.Тернополя.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.