Яценюк заспівав “Пісню про зайців”

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 20.11.2009 00:09 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8493

У четвер, 19 листопада, під час чату на Кореспондент.net лідер “Фронту змін”, кандидат у Президенти України Арсеній Яценюк заспівав “Пісню про зайців” з кінофільму Леоніда Гайдая “Діамантова рука”.

“— Сєня, про зайців — це неактуально! Острів Невезіння!”

Відповідаючи на запитання одного з читачів про те, як Яценюк ставиться до прізвиська Кролик, лідер “Фронту змін” зізнався, що сприймає його з гумором і пообіцяв "коли-небудь" заспівати відому Пісню про зайців. "Щоб всі заспокоїлися", - пояснив Яценюк.

Однак, редактори Корреспондент.net вирішили не відкладати пісенний дебют Яценюка надовго, і після закінчення чату вручили гостеві текст пісні і запропонували виконати її перед вебкамерою, яка транслює зображення в інтернет у прямому ефірі. І хоч Яценюк побоювався, що без репетиції його виступ може бути невдалим, після недовгих вагань він все-таки заспівав перший куплет і приспів пісні.

Присутні при цьому редактори Корреспондент.net, тележурналісти і співробітники прес-служби Яценюка оцінили вокальні дані політика тривалими оплесками, а лідер Фронту змін ще раз подякував учасникам чату і з усмішкою покинув редакцію.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.