Доцарювався: Суркіса «попросять» із посади президента ФФУ

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 21.11.2009 10:39 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8507

Після того, як збірна України не потрапила на Чемпіонат Світу-2010, захиталося посадове крісло під керівництвом Федерації футболу України.

Уболівальники та журналісти вимагають відставки президента Григорія Суркіса, як це зробив, приміром, президент хорватської федерації після того, як хорвати не пробилися з нашої відбірної групи навіть у плей-офф.

Претензій до Суркіса було чимало і напередодні матчу, - інформує газета «Сегодня».

Президент "Шахтаря" обвинуватив його в завищених цінах на квитки на гру з греками. Вони дійсно були рекордно високими - від 200 гривень. Суркіс також відкинув пропозицію Ахметова викупити всі квитки, щоб продати їх потім уболівальникам за ціною від 20 грн. У підсумку трибуни в Донецьку були напівпорожніми, що, напевно, також зробило свій внесок у поразку нашої збірної.

"Керівництвом нашого футболу було зроблено все, щоб з боку вболівальників підтримки, необхідної в матчі з Грецією, не було. Погналися за грошима, але на шкоду футболу, - заявив екс-керівник Професійної футбольної ліги Равіль Сафіуллін. - Незрозумілим виявилося і перенесення 13 туру Прем'єр-ліги. Тим самим позбавили футболістів ігрової практики. Нехай зараз мені доведе будь-хто з членів федерації, виконкому, які приймали таке рішення, що це не зашкодило!»

У центральному офісі федерації не виключають, що питання про відставку може бути піднятим на засіданні конгресу ФФУ в грудні. Однак вважають, що Суркісу таки вдасться відбитися за допомогою Євро-2012.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.