У четверг нардепи позачергово долатимуть грипозне вето гаранта

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 23.11.2009 19:12 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8515

У четвер, 26 листопада, на вимогу фракції БЮТ у Верховній Раді України відбудеться позачергове пленарне засідання парламенту.

Як повідомив Перший заступник Голови фракції БЮТ Андрій Кожем’якін, Блок скликає позачергове пленарне засідання, щоб розглянути єдине питання – подолання вето Президента на закон про виділення 1 млрд. гривень на боротьбу з епідемією грипу.

Кожем’якін підкреслив, що ще надто рано говорити про те, що епідемія грипу в Україні остаточно подолана.

«Як міжнародні, так і вітчизняні фахівці передбачають можливість повторного спалаху епідемії в Україні. З огляду на це – залишається гостра потреба терміново провести вакцинацію у всіх областях України. Для цього необхідні кошти, на які будуть закуплені за кордоном потрібні медикаменти», - сказав Кожем’якін.

Кожем’якін висловив переконання, що Верховна Рада подолає вето Президента Ющенка на даний закон.

«Всі фракції підтримають ініціативу нашої фракції. Ми в цьому переконані. Вето буде подолано. Безпека і здоров’я нації повинні бути пріоритетом номер один для всіх без винятку політиків. Ціна цього питання – життя громадян України. Саме тому у нас немає жодних сумнівів, що всі необхідні кошти для остаточного подолання епідемії будуть виділені міністерству охорони здоров’я», - наголосив він.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.