Три кити жіночого щастя

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 24.11.2009 12:54 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8522

Жіноче щастя ... Що це - невловима примара чи цілком реальна мета? Багато століть чоловіки шукають відповідь на це питання, і багатьом вдається досягти успіху!

Щасливі жінки - однакові

Як би воно не було, скільки б ми не сперечалися про відмінності в культурі, расі та звичаях жінок, що впливають на їхні бажання і життєві цілі, істинні цінності, які роблять жінку щасливою, - однакові для всіх!

В результаті численних опитувань стало зрозуміло, що базується жіноче щастя на трьох китах: сім'ї (наявність чоловіка і дітей), сімейному достатку і самореалізації, повідомляє Yoread.

Сім'я - це, безумовно, головне в житті кожної людини, а вже тим більше жінки. Рідні люди, які піклуються про Вас, про яких піклуватися можете ви - це підтримка і опора в нашому шаленому світі. Природно, їхнє міцне здоров'я і гарний настрій відіграє важливу роль для щастя жінки!

Затишок і достаток сімейного вогнища - маючи його, набагато легше дивитися в майбутнє, будувати плани і простіше переживати життєві труднощі.

Самореалізація - кар'єра, наукова діяльність або можливість приділяти час своєму хобі - третя найважливіша складова жіночого щастя.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.