А чи був хлопчик?... Куди зникли безкоштовні маски від Космоса?

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 24.11.2009 13:09 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8523

Наразі в столиці тривають дива. Цілком матеріальні речі, наприклад, медичні маски, мільйонами зникають без будь-якого сліду. При тому, попри реальність, чиновники завіряють, що ми, кияни, їх вже отримали безкоштовно.

Столична влада на початку епідемії грипу і ГРВІ в України посадила за пошиття марлевих пов'язок усіх київських вчителів і вихователів та домовилася з більш ніж десятком підприємств, які також пообіцяли безкоштовно взятися за цю роботу.

А потім чиновники Київської адміністрації днями, а то і тижнями обіцяли роздати їх усім киянам - по дві штуки в одні руки.

Роздати пов'язки планували через ЖЕКи ще в 10-х числах листопада. Але епідемія іде на спад, карантин у навчальних закладах закінчився, а ніяких масок ні ЖЕКи, ні самі мешканці столиці так не бачили, пише "Сєгодня".

У міськадміністрації не змогли чітко відповісти, куди ж подівся товар.

"Складно сказати, можливо, ви потрапили в ті ЖЕКи, які маски не одержали. Усього по Києву було роздано майже 2 мільйони масок, включаючи зшиті з держрезервної марлі, гуманітарну допомогу", - сказав заступник начальника Головного управління охорони здоров'я КМДА Володимир Загородний.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.