Пікет ревнощів? Регіонали намагалися зіпсувати апетит патрону, тобто Путіну

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 24.11.2009 17:19 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8528

Акції протесту, ініційовані Партією регіонів у Ялті під час саміту глав урядів країн СНД, викликали в організаторів і учасників цього заходу неабияке здивування.

Про це заявив начальник кримської міліції, нардеп Геннадій Москаль.

Він повідомив, що особливий подив у членів оргкомітету й учасників саміту викликала акція протесту, організована Партією регіонів під час обіду глав урядів країн СНД, що проходив у кафе при ялтинському театрі ім. А.П.Чехова.

«Працівники служби протоколу мені зізналися, що ще ніколи не бачили, щоб пікетували обід, - повідомив Г.Москаль. - При цьому вони до кінця не зрозуміли, що вимагала ця партія, вирішивши, що вона виступає проти членства України в СНД».

Політик також назвав абсолютно правомірним рішення окружного адміністративного суду АРК, що ухвалив заборонити Ялтинській міської організації Партії регіонів з 13:00 до 17:00 20 листопада проводити пікети на набережній Леніна й біля театру ім. А.П.Чехова.

«Ну, це ж, дійсно, маразм - пікетувати обід! - сказав Москаль. - Навіть антиглобалісти під час обідньої перерви відкладають свої камені й транспаранти».

Москаль також відмітив, що організатори акцій протесту в такий спосіб фактично пікетували саміт СНД, куди Юлія Тимошенко приїхала не як кандидат у Президенти, а як діюча глава українського уряду.

Замість післямови. Власне, пов'язувати дивакуваті пікети штабу Януковича виключно із особою Тимошенко, як на нас - дещо спрощено. Насправді вірогідна причина криється у політичних ревнощах з присмаком втрати спонсорських грошиків.

Як ми повідомляли раніше, так звані громадські організації і партєйки, які утримуються із таємних фондів Луб'янки, побили горщики із чинними керівниками Автономії, делегованими ПР. Очевидно, що Москва підтримала своїх, оскільки більшість проросійських організацій відмовили Януковичу у підтримці на наступних виборах, як Президента, так і в органи місцевого самоврядування.

Отже, після цього, всі заклинання Лідера про російську мову, ЄЕП тощо - набули ваги традиційного лохотрону, бо перехід в опозицію до нього проросійських сил означає лише одне: у Кремлі фактично втратили інтерес і довіру. З усіма наслідками.

Може тому Янукович так хутко майнув на форум Єдиноросів і так цнотливо ПР промовчала про підсумки спілкування Лідера із однопартійцями Путіна. Бо, ми припускаємо, що розказати правду - означало б втрату Януковичем суттєвої частки електорату на сході.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.