Президент Віктор Ющенко знайшов у НУ ідеологічні засади

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 25.11.2009 15:20 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8540

Кандидат в Президенти Віктор Ющенко, виступаючи на зустрічі з виборцями в Прилуках, заявив, що в Україні є одна політична сила, яка ґрунтується на ідеологічних засадах – це “Наша Україна”.

При цьому він зауважив, що такі політичні сили, як БЮТ чи ПР, не мають ідеології і фактично не відрізняються одна від одної, повідомляє прес-служба.

Ющенко наголосив: «Нас повинна об’єднувати ідея. Нам треба розбудовувати базову фундаментальну патріотичну політичну силу. Я кажу вам це як людина, яка причетна до формування демократичної сили, яка нікого не зрадила. Наші цінності, з якими я виступав як кандидат п’ять років тому, і з якими ми йшли на вибори ще 2002-го року, залишилися незмінними».

Замість післямови. Ми уважно вивчаємо програми усіх політичних партій. Проте, чіткої згадки про прихильність до певної політичної ідеології у документах НУ нам знайти так і не вдалося.

Як не вдалося хнайти чіткий ідеологічний фундамент у документах Партії регіонів.

Саме це, на наше переконання, й об'єднує ці два політико-технологічні проекти доби Кучми.

А щодо БЮТ, то ми можемо нагадати гаранту, що це - виборчий блок, який об'єднує декілька політичних партій з певними ідеологіями. Чи хтось буде стверджувати, що соціалістичної ідеології не існує, як і українського солідаризму?

Якось не солідно виходить, Вікторе Андрійовичу. Може б ви якось більш розгорнуто розповіли нам, виборцям про ідеологію партії, яку ви нині знову очолили?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.