Юлія Тимошенко: репресії тривають

Автор/джерело -  © «Аратта-Україна»



Дата публiкацiї - 11.09.2006 17:37 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=856

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявила про продовження репресій щодо членів її блоку.

Вона також заявила, що офіційне оформлення діяльності опозиції відбудеться після підписання угоди про створення коаліції.

"Офіційно оформити опозиційну діяльність можна буде після створення провладної коаліції і підписання коаліційної угоди", - зазначила Тимошенко.

За її словами, "продовжується переслідування депутатів БЮТ Турчинова і Кожем’якіна". За словами Тимошенко, непокоїть велика кількість перевірок підприємств депутатів її блоку. "На підприємствах депутатів від нашого блоку, точніше тих, хто займався бізнесом до того, як стати депутатом, проводиться безліч перевірок", - сказала вона.

Крім того, за словами Тимошенко, депутатів від БЮТ продовжують "викликати до себе визначені кола керівників Партії регіонів і пропонують гроші, преференції і посади, намагаючись таким чином зруйнувати опозиційну силу зсередини".

"Якщо так починають дружити з опозицією, то це дуже екзотична дружба", - додала Тимошенко.

Вона підтвердила факт її зустрічей з деякими депутатами від "Нашої України" щодо їхнього приєднання до міжфракційного опозиційного об’єднання. "Справді, я веду переговори з представниками всіх політичних сил, і ми не ховаємо того, що хочемо, щоб у парламенті була створена сильна опозиція", - сказала лідер БЮТ.

У той же час Тимошенко відмовилася прогнозувати кількість депутатів, які приєднаються до опозиції, зіславшись на те, що про це можна буде говорити також тільки після остаточного формування провладної коаліції.

Раніше про відхід в опозицію заявляло керівництво БЮТ, Українська народна партія, партія "Реформи і порядок" і декілька представників "Нашої України", незгодних із приєднанням цього блоку до коаліції в складі Партії регіонів, СПУ і КПУ.

Від "Аратти": ми чомусь не маємо сумнівів, що "робота з опозицією" відбувається саме так, як сказала Тимошенко. Бо ж унівесальний уряд рекрутував у владу "проффесіоналів" останнього кучмівського набору. А вони, напевно, фізіологічно не здатні зрозуміти, що сьогодні реалії вже інші. І будь-яка їхня незаконна дія навряд чи залишиться поза увагою суспільства. І ми сподіваємося, що наші громадяни не стануть мовчазними свідками неправомірних дій людей, які тимчасово обіймають владні посади. Бо історія - не має реверсу.

Підготовлено за матеріалами інформагенств.




 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.