Аварія “Невського експресу”. Кількість зниклих без вісті скорочується

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 30.11.2009 12:04 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8573

За останніми даними, невідомою залишається доля чотирьох пасажирів потяга Невський експрес, який зазнав аварії у п’ятницю ввечері.

Такі дані в понеділок, 30 листопада, озвучив представник управління інформації МНС Росії.

"На даний момент не встановлено місцеперебування чотирьох пасажирів потяга "Невський експрес", який зазнав аварії", - повідомив він. Раніше зниклими без вісті вважалися шестеро осіб.

За словами представника МНС, дані щодо загиблих не змінилися - загинули 26 людей, 24 з них упізнали.

Невський експрес (потяг номер 166), який прямував з Москви до Санкт-Петербурга, зазнав аварії о 20:34 (за Києвом) у п'ятницю, 27 листопада, приблизно в 25 кілометрах від міста Бологоє. У результаті спрацьовування вибухового пристрою, закладеного на колії потяга, з рейок зійшли три останні вагони. В результаті теракту загинули 25 осіб, в лікарнях залишаються 92 поранених (21 у важкому стані).

Усього в Невському експресі перебували близько 650 пасажирів.

У неділю, 29 листопада, в територіальні підрозділи правоохоронних органів було розіслано фоторобот підозрюваного в підриві Невського експреса.

За словами міністра внутрішніх справ РФ Рашида Нургалієва, йдеться про чоловіка "за 40 років, кремезної статури, рудоволосого". Глава МВС зазначив, що на місці події продовжують працювати слідчі, крім того, проводиться опитування мешканців прилеглих населених пунктів, які могли стати свідками підготовки теракту.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.