Україна на двох. Президент Ющенко проштовхує двічі судимого “пєрєємніка”

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 30.11.2009 15:06 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8577

Синхронність заяв Секретаріату Президента та ПР вже не дивує нікого, навіть нардепів.

Те, що Президент України Віктор Ющенко разом з депутатами від Партії регіонів вже давно грають в одну й ту саму гру, яку можна було б охарактеризувати короткою фразою: «скажи гидоту про уряд і прем‘єра», - уже нікого не дивує. Але той факт, що регіонали та Секретаріат президента уже почали синхронно видавати заяви одного й того ж самого змісту, наштовхує на думку, чи бува на ПР і СП не працює одна й та ж сама команда спічрайтерів.

Так прокоментував ряд заяв у ЗМІ народний депутат-«самооборонець» Юрій Гримчак.

Політик продовжив: «Адже варто було прес-секретареві В.Ющенка Ірині Ванниковій нагадати вже призабутого колишнього нардепа Віктора Лозинського й висловити своє суперечливе з точки зору формальної логіки припущення, мовляв, «політичні сили та правоохоронці» не зацікавлені в арешті колишнього депутата, як тут же звіту Міністра внутрішніх справ у парламенті з приводу розслідування резонансних справ зажадав один зі спікерів Партії регіонів Михайло Чечетов».

«Утім, якщо б Президент та його союзники з Партії регіонів були б хоч трохи послідовними, то, принаймні, не розкидалися б заявами із приводу діяльності «злочинної коаліції СІЗО» чи участі «високопосадовців» у дорожньо-транспортних пригодах. Може вже багато політиків, у т.ч. й народних депутатів України, вже забули, що сам М.Чечетов якраз і є тим яскравим представником «коаліції СІЗО». І факт його безпосередньої участі у незаконній приватизації «Криворіжсталі» на догоду родині колишнього президента Л.Кучми та представників так званого «донецького клану» засвідчений у протоколах допитів, що знаходяться у Генеральній прокуратурі України», - нагадав народний депутат і продовжив: «А в тому, що Чечетов опинився не «у місцях не дуже далеких», а в парламенті – заслуга Меморандуму, підписаного Ющенком та Януковичем, та депутатському посвідченню, отриманому після виборів 2006 року за списком Партії регіонів».

«Так само Президентові не слід розкидатися натяками на ДТП за участю високопосадовців, бо хто, як не Ющенко перед телекамерами демонстрував, як сам глава держави сідає за кермо «Мерседеса», хильнувши перед тим фронтову чарочку з ветеранами? І чому в того самого Президента не виникає запитань до начальника власного виборчого штабу, а за сумісництвом керівника Державного управління справами Ігоря Тарасюка, який дозволяє собі роз‘їжджати автомобілем Porsche Panamera з номерами, котрі давно було знято з обліку?», - зауважив Гримчак.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.