Сіамські близнюки Кучми. У разі перемоги, вони правитимуть дуетом

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 30.11.2009 17:16 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8580

Погоджуючись на прем’єрство Ющенка і будучи готовим поступитися йому всім гуманітарним блоком, Янукович ризикує втратити довіру ідеологічно активної частини своїх виборців.

Про це заявив народний депутат Андрій Сенченко, коментуючи заяви Януковича про готовність співпрацювати з Ющенком після виборів в питаннях формування нового уряду.

«У Януковича такий страх перед перемогою Тимошенко, що він готовий об'єднатися зі своїм ідеологічним антиподом, і, як це бувало і раніше, в тому ж 2007 році, поступитися ідеологічними принципами. Тому зараз він пішов на союз з Ющенком, про що свідчить повна координація політичних ходів двох Вікторів, об'єднаних ненавистю до Тимошенко», - сказав депутат.

«Ющенко у якості «молодшого» зобов'язався забезпечити 37 голосів фракції НУ-НС для створення коаліції з Партією регіонів. За це він розраховує отримати посаду почесного голови уряду, але при цьому поступається Януковичу управлінням всім фінансово-економічним і соціальним блоками. Самому ж Ющенку дістаються питання культури, мови, історії - одним словом весь гуманітарний блок», - заявив Сенченко.

«В цьому союзі Янукович – старший партнер, а Ющенко у нього на підхваті. За це Віктор Федорович поступається Віктору Андрійовичу ключовими ідеологічними позиціями», - зазначив Сенченко.

Він підкреслив, що Януковича цікавлять фінансові і економічні ресурси і він готовий переступити через ідеологічні принципи своїх виборців, забувши при цьому порадитися з ними.

«Він відчуває, що сам впоратися з Тимошенко не може, тому шукає допомоги в Ющенка ціною торгівлі принципами своїх виборців», - додав народний депутат.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.