Регіонали готують фальсифікації виборів

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 2.12.2009 16:39 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8603

Партія регіонів не брала участі у голосуванні за зміни до закону про державний реєстр виборців та зміни до закону про вибори президента, тому що зацікавлена у фальсифікаціях.

Про це заявив народний депутат Сергій Соболєв.

«Регіонали» валять закон про державний реєстр, бо різниця між тим, що вони показували на минулих президентських виборах та кількістю виборців у державному реєстрі, складає сотні тисяч людей. їм треба десь взяти ті мільйони голосів», - зазначив народний депутат.

На думку Соболєва, фальсифікаціям можуть сприяти деякі норми в законі про вибори Президента України.

«У схваленій редакції закону є норма, що дільничні виборчі комісії можуть вносити людей у списки безпосередньо у день голосування», - сказав він.

Соболєв вважає, що така норма може привести до того, що 17 січня на виборчих дільницях зможуть голосувати підставні люди.

«Зробити це дуже просто. Не треба відкріпних посвідчень. Людей с паспортами саджають наче бидло у автобуси і возять голосувати по різних дільницях. Саме заради цього Партія регіонів блокує прийняття закону, а Лавринович робить вигляд, що працює за регламентом», - обурився депутат.

За словами Сергія Соболєва, подібну схему Партія регіонів планує реалізувати у першому та другому турі президентських виборів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.