Януковичу подобається каламутний закон про вибори

Автор/джерело -  © РБК-Україна



Дата публiкацiї - 3.12.2009 16:06 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8617

Діючий закон про вибори Президента працює і створює умови для проведення чесних і прозорих президентських виборів.

Про це голова фракції Партії регіонів у Верховній Раді України Віктор Янукович заявив під час робочої поїздки до Криму, повідомляє прес-служба партії.

"Закон про вибори Президента діє. Він сьогодні в силі. І ті поправки, які пропонували різні політичні сили (а це в основному представники коаліції) здатні були лише внести хаос до виборчої кампанії і дати декому можливість фальсифікувати результати виборів. Ми цього не допустили. Ці поправки до закону були вчора відхилені, і той закон, який пропонувалося прийняти, він, по суті, сьогодні вже в корзині. Його немає. Підкреслюю: діючий закон про вибори Президента працює, і він, на наш погляд, цілком відповідає бажанню суспільства, щоб вибори були чесними і прозорими, і створює для цього необхідні умови", - сказав Янукович.

Як повідомлялося раніше, вчора ВР розглянула в другому читанні законопроект №5263-2 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України відносно виборів Президента України" і не підтримала жодної з 243 запропонованих до нього поправок. Парламентарії також не затвердили жодної із статей в редакції першого читання, до яких були запропоновані поправки. Таким чином законопроект №5263-2 був відхилений.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.