Тимошенко оприлюднила здобутки “ефективного прем’єра”

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 8.12.2009 16:16 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8647

Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко заявляє, що Контрольно-ревізійне управління під час проведення перевірок діяльності міністерств та відомств до 1 січня 2008 року склало 6 тисяч 597 актів за фактами корупційних дій.

Про це Тимошенко повідомила сьогодні, відкриваючи засідання Кабінету міністрів.

«Сьогодні за результатами цієї перевірки зі складених 6 тисяч 597 актів порушено всього 769 кримінальних справ, при цьому більшість з них навіть близько не доведено до суду», - сказала Тимошенко.

За її словами, КРУ 931 акт спрямувало до Міністерства внутрішніх справ, 633 – до Служби безпеки України, 19 – до Державної податкової адміністрації і 5 тисяч 014 – до Генеральної прокуратури України.

«Це все – до 1 січня 2008 року, коли країну ця безпрецедентна мафія Партії регіонів грабувала потужно по всіх напрямках. На які міністерства не подивишся, на який напрямок розпорядження державними ресурсами або надрами – грабунок йшов масштабний, але поки що притягнути їх до відповідальності уряд не має ні можливості, ні повноважень. Я думаю, що після виборів Президента ми досить суттєво і ретельно повернемося до цієї справи», - заявила Тимошенко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.