Криміналітет - за Лідера

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 9.12.2009 17:14 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8659

Депутат фракції НУ-НС Володимир Ар’єв заявляє, що представники кримінальних кіл з Росії повертаються в Україну на допомогу кандидату на пост президента, лідеру Партії регіонів Віктору Януковичу.

"У мене є інформація з управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС про те, що до України з'їжджаються представники кримінальних кіл з Росії, які раніше були витіснені МВС", - заявив депутат на прес-конференції в середу в Києві.

За його словами, це група так званих злодіїв у законі - Дід Хасан, Анімоз, які були витіснені за межі України.

"Ці представники кримінального авторитета по одному з'їжджаються в Україну, тут утворюють групи", - зазначив він.

Ар'єв переконаний, що ці люди повертаються в Україну, щоб допомагати кандидату в президенти Януковичу.

"Ці групи у разі перемоги Партії регіонів і зокрема їхнього кандидата на виборах будуть складати основу крила для рейдерського захоплення підприємств та майна, від великого до малого і середнього бізнесу. Якщо у когось є ласий шматок, він буде підданий атаці" - заявив депутат.

Як повідомлялося, Ар'єв також підняв питання власності резиденції Межигір'я. "Народні депутати спробують потрапити в резиденцію Міжгір'я, щоб поглянути, в якому стані історична будівля монастиря, і що будують на вкрадених 140 га державної власності", - заявив він.

У свою чергу Янукович зазначив, що коли в нього буде бажання, він запросить до себе в гості, кого захоче. "А хто непроханий гість, я буду діяти відповідно до закону. Якщо вони будуть діяти по-бандитському, то я не слабкий, я відповім і відповім гідно", - додав він.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.