Томенко вважає кадрове рішення гаранта безглузядям

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 11.12.2009 11:33 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8676

Заступник голови Верховної Ради України Микола Томенко вважає безглуздям звільнення когось із міністрів лише через те, що вони не підтримують конкретного кандидата в президенти.

Як повідомила прес-службаі Томенка, про це він заявив, коментуючи ініціативу Президента України Віктора Ющенка про звільнення Юрія Луценка з посади міністра внутрішніх справ.

Томенко наголосив, що сьогоднішньою своєю ініціативою Ющенко ще раз підтвердив, що для нього настанови і рішення тіньового уряду Віктора Януковича є важливішими, ніж легітимного уряду Юлії Тимошенко.

Він нагадав, що Партія регіонів уже давно прийняла рішення добиватися звільнення Луценка. Крім того, на думку віце-спікера, Ющенко ще раз довів, що у його поведінці домінує поведінка кандидата у президенти, а не Президента.

«Якщо парламент буде звільняти всіх посадовців, які відмовляються де-факто бути довіреними особами Ющенка або Януковича, то ми ліквідуємо систему державної влади в Україні під час президентської виборчої кампанії», - сказав Томенко.

Віце-спікер також зауважив, що, незважаючи на спільну позицію Януковича і Ющенка про звільнення Луценка, у парламенті поки що немає більшості голосів за ухвалення такого рішення.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.