Самооборонці визначилися щодо виборів

Автор/джерело -  © ІМК



Дата публiкацiї - 11.12.2009 11:55 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8677

Політична партія “Вперед, Україно!” та ГР “Народна Самооборона” ухвалили рішення підтримати на президентських виборах кандидата Юлію Тимошенко,

Таке рішення було ухвалено на з'зжі, який відюувається сьогодні.

Коментуючи рішення політичної партії "Вперед, Україно!" щодо підтримки Юлії Тимошенко як кандидата на пост Президента, лідер "Народної Самооборони" Юрій Луценко відзначив, що при ухваленні цього рішення партія керувалася тим, що саме у Тимошенко є своя команда і саме вона може навести лад в Україні.

"Варто вибирати ту людину, яка не зрадила Майдан, має свою команду, не на словах, а на ділі може навести порядок в Україні, тому я вибираю Юлію Тимошенко", - підкреслив Юрій Луценко.

Також він відзначив, що прем'єр має "моральну річ, можливо жіночу, вона має межу, за якою політика завершується, і надалі важливими справами займається слідство".

Юрій Луценко, виступаючи перед делегатами з'їзду, наголосив, що вони повинні сумлінно працювати для того, щоб зібрати максимальну кількість голосів 17 січня і зробити все, щоб не допустити В.Януковича до влади.

"Перед нами стоїть історичний вибір: бути чи не бути тій Україні, про яку ми мріяли ще на Майдані", - додав міністр внутрішніх справ.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.