Луценко не позиватиметься до недоторканного Шуфрича

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 12.12.2009 20:35 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8682

Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко не збирається подавати заяву на народного депутата від Партії регіонів Нестора Шуфрича, який у п’ятницю ввечері накинувся на нього з кулаками.

Про це повідомила директор Департаменту зв'язків з громадськістю МВС України Інна Кисіль.

За її словами, під час рекламної паузи в телевізійному ток-шоу Шустер Live, коли Луценко вже збирався покинути студію, до нього підбіг Шуфрич і "підступно, з-за спини, завдав удару в область голови". За її словами, надалі Шуфрич продовжував висловлювати на адресу міністра образливі слова, провокуючи його на бійку.

"Юрію Луценку вистачило терпіння і мужності, щоб не піддатися на провокацію людини, яка постійно програє інтелектуальні дискусії, намагається самоствердитися і потішити своє самолюбство у фізичному зіткненні, прикриваючись депутатською недоторканністю. Якщо це, за логікою Шуфрича, називається "розмовою по-чоловічому ", то у цього "чоловіка" відверто дивне уявлення про чоловічу гідність ", - зазначила вона.

За її словами, відповідно до статті 296 Кримінального кодексу України, вчинок Шуфрича можна кваліфікувати як хуліганство, за такий злочин передбачено обмеження волі на строк до трьох років. "Правда, ця правова норма щодо Нестора Шуфрича буде діяти тільки тоді, коли він, як мужик, зніме з себе недоторканність", - уточнила Кисіль.

Вона також повідомила, що міністр внутрішніх справ не збирається подавати заяву за фактом хуліганства з боку Шуфрича, бо вважає це "нижчим за свою гідність".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.