З життя недоторканних. Шуфрич провокував бійку, бо нема чим звітувати перед парламентом

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 14.12.2009 13:02 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8686

Фракція БЮТ вважає, що міністр внутрішніх справ Юрій Луценко під час інциденту з народним депутатом від Партії регіонів Нестором Шуфричем “повівся як справжній політик і чоловік, який не кривдить молодших”.

Про це сьогодні під час погоджувальної ради заявив заступник голови фракції БЮТ Андрій Кожем’якін.

На його думку, очолюваній Шуфричем тимчасовій слідчій комісії Ради з розслідування інциденту, що відбувся з Луценком у Франфрукті, «не вистачає аргументів для звіту в Раді».

Саме тому, на думку Кожем’якіна, депутатом Шуфричем була спланувала провокація. «Останні події, які мали місце за участю міністра МВС і глави комісії паном Шуфричем показують, що трохи не вистачає аргументів для завтрашнього звіту в Раді, тому потрібен був ще один аргумент, зробити ще одну провокацію», - сказав політик.

«Я хотів би сказати спасибі міністрові внутрішніх справ за те, що він поводився як справжній політик і чоловік, який не кривдить молодших», - додав він.

Кожем’якін також заявив, що БЮТ виступає проти завтрашнього звіту в Раді комісії Шуфрича. «Ця комісія не провела жодної наради, за свій звіт не голосувала. Тобто, підстав регламентних немає (для заслуховування звіту у ВР - ред.) », - обґрунтував свою позицію Кожем’якін.

«Можливо, так трапиться, що потрібно буде створювати комісію щодо самого Шуфрича», - додав він.

Як повідомлялося раніше, Шуфрич під час перерви в ефірі програми «Шустер Live» вдарив в обличчя Луценка. Під час передачі депутат нагадав главі МВС про конфлікт з німецькими поліцейськими, що відбувся 4 травня в аеропорту Франкфурта-на-Майні. Шуфрич запитав, коли Луценко дасть дозвіл на отримання матеріалів розслідування цього інциденту прокуратурою Німеччини. «А коли ви, як мужик, обнародуєте, як ви жорстоко побили свою дружину, зламавши їй щелепу, і прикрилися депутатською недоторканністю?» - відповів питанням на питання Луценко. Нестор Шуфрич пообіцяв відповісти йому «як мужик» після передачі.

Луценко, у свою чергу заявив, що вважає нижче за свою гідність судитися з Шуфричем.

До цього, члени Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з розслідування інциденту за участю міністра внутрішніх справ Юрія Луценка в Німеччині попросили подовжити діяльність ТСК ще на шість місяців.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.