Президент Віктор Ющенко та прем’єр Юлія Тимошенко взяли участь у презентації логотипу ЄВРО-2012

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 14.12.2009 14:31 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8689

Президент Віктор Ющенко і прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко взяла участь в офіційній презентації логотипу Чемпіонату Європи з футболу 2012 року, яка відбулася сьогодні на Михайлівській площі у Києві.

В урочистій церемонії взяли участь президент Європейського футбольного союзу (УЄФА) Мішель Платіні, голова Федерації футболу України (ФФУ) Григорій Суркіс, очільник Польського футбольного союзу (ПФС) Гжегож Лято, урядовці, керівництво українських міст, що прийматимуть чемпіонат.

Президент України подякував керівництву УЄФА за зважене і мудре рішення провести чемпіонат Європи з футболу 2012 року на сході Європи і побажав успіху майбутнім учасникам та вболівальникам цієї події.

«Я хочу привітати сьогодні Україну та Польщу, всю спільноту вболівальників з прекрасною подією - з презентацією лого Євро-2012», - зазначила Прем’єр-міністр.

Вона також звернула увагу на красу презентованого логотипу у вигляді квітки: «Як ви бачите, саме лого випромінює красу, це квіти, це краса, це нові надії, це прекрасні і чесні змагання і я щаслива, що Україна, незважаючи на всі наші внутрішні фінансові і політичні, і економічні проблеми змогла за останні півтора роки показати високий результат підготовки наших об’єктів до Євро-2012».

Тимошенко побажала всім прихильникам Чемпіонату «прекрасного старту, красивого проведення, і, безумовно, історичних перемог». За її словами, для України це унікальна можливість трохи ближче долучитися до європейської спільноти і розбудувати свою спортивну культурну, транспортну, туристичну інфраструктуру: «І я щаслива, що ми разом з УЄФА з цим блискуче справилися».

Водночас, Глава уряду підкреслила, що попереду ще велика робота: «Думаю, що все буде прекрасно, так само, як і лого, яке ми тільки що бачили».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.