Дожилися. Космос перетворив столицю України на техногенну бомбу

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 14.12.2009 17:42 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8693

Згідно дослідження, оприлюдненого Копенгагені на Конференції ООН зі змін клімату, в «зеленому» рейтингу серед 30-ти найбільших європейський міст останнє місце посів Київ.

Європейські міста в цьому рейтингу оцінювались по критеріям зручності для проживання та екологічній безпеці: рівень викидів СО2, енергоспоживання, стан будівель, транспортне забезпечення, якість води та повітря, поводження з відходами та землекористування, а також екологічна політика.

Депутат Верховної Ради від Громадянського руху «Народна самооборона» Кирило Куликов не здивувався, що українська столиця в європейському рейтингу пасе задніх, оскільки ситуація в місті насправді критична, повідомляє прес-служба.

«Київ — це техногенна бомба Європи. З таким станом справ у столиці ні про яку Європу думати не доводиться», — вважає депутат. На думку Куликова, причина проста — нинішня влада не займається розвитком та впорядкуванням міста: «Столицею керує банда, яка прийшла грабувати місто».

Замість того, щоб займатися розвитком та облаштуванням столиці, орієнтуючись на кращі європейські стандарти, нинішня київська влада віддає перевагу розкраданню бюджету та «дерибану» землі, а замість реальних справ реалізовує якісь дивакуваті популістські проекти. Наприклад, київські чиновники пообіцяли з метою вирішення транспортних проблем побудувати тунель під Дніпром, який зв’яже лівобережну та правобережну частини міста. Але в той же час, за декілька років столична влада не спромоглась реконструювати лінію швидкісного трамваю та добудувати метро до Теремків. «Київська влада не може побудувати одну трамвайну зупинку, тому про будівництво тунелю, та ще під Дніпром — про це навіть мови не може бути!», — зазначив Куликов.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.