З життя недоторканних. Шуфрич каже що не бив дружину, а тільки сперечався

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 15.12.2009 13:26 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8699

Народний депутат України Нестор Шуфрич запевнив, що факти, викладені в заяві його колишньої дружини, на які посилався глава МВС Юрій Луценко, не підтвердилися.

В ефірі телеканалу ТВі, Шуфрич зізнався, що в квітні 1998 року він дізнався, що "мати його молодшого сина" написала заяву в міліцію про нанесення їй тілесних ушкоджень.

"Відбулася певна родинна суперечка, яку я не уповноважений обговорювати, тому що вона стосується членів моєї родини, але я був відкритий для розслідування, розслідування було проведено, факти не підтвердилися, з огляду на конфіденційні обставини, які стосуються іншого боку, не мене, і подальші коментарі я зможу розкрити трохи пізніше ", - пояснив регіонал.

Як повідомлялося раніше, в ніч на суботу, 12 грудня, під час перерви в ефірі програми Шустер Live при виході зі студії Шуфрич ударив по обличчю Луценка. Це сталося після того, як в ефірі програми регіонал запитав у міністра, коли він дасть дозвіл на одержання матеріалів розслідування прокуратури Німеччини інциденту в аеропорту Франкфурта-на-Майні. У відповідь глава МВС запитав: "Коли ви обнародуєте, як саме ви жорстоко побили свою дружину, зламавши їй щелепу, і прикрилися депутатською недоторканністю. Як мужик". "Я після програми відповім вам на це запитання? Як мужик", - пообіцяв Шуфрич.

14 грудня на сайті Народної самооборони були опубліковані матеріали кримінальної справи, порушеної у травні 1998 року проти Шуфрича за нанесення тілесних ушкоджень дружині.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.