Запис виступу Сьюзан Бойл став найбільш популярним відео року

Автор/джерело -  © Lenta.ru



Дата публiкацiї - 16.12.2009 16:06 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8711

Викладений на YouTube запис виступу шотландської домогосподарки Сьюзан Бойл перед журі реаліті-шоу “Britain’s Got Talent” (“Британія шукає таланти”) 11 квітня став найбільш популярним відео за підсумками року.

Талановита міс Бойл. Проста шотландська домогосподарка перетворилася на популярну співачку

Уривок програми за участю Бойл з'явився на YouTube в той же вечір, коли конкурсантка представила свій номер експертам "Britain's Got Talent". Вона виконала пісню "I Dreamed a Dream" з мюзиклу "Знедолені" і здивувала глядачів і журі своїм талантом. Незабаром після цього відео стало суперхітом на YouTube і на цей момент зібрало понад 120 мільйонів переглядів по всьому світу (з урахуванням переглядів дублюючих відео).

На другому місці в списку найбільш популярних відео року виявився короткий ролик “David After Dentist” (“Девід після прийому у зубного лікаря”). Цей запис за участю семирічного хлопчика на ім'я Девід відвідувачі YouTube подивилися понад 37 мільйонів разів.

Ролик “David After Dentist” зняв батько головного героя відео Девід Девор. Він зобразив свого сина відразу після того, як забрав його від зубного лікаря, який напевно, видалив хлопчикові зуб. Популярність відео забезпечила поведінка дитини під впливом анестетика - семирічний Девід каже своєму батькові, що йому дуже весело, а потім цікавиться, чи в реальному світі відбувається справа.

У Девіда незабаром з'явилося безліч шанувальників, які розтягнули фрази з відео “David After Dentist” на цитати і навіть почали випускати футболки з різними висловлюваннями дитини. Також на YouTube з'явилися і кілька пародійних кліпів на тему “David After Dentist”.

На третьому місці рейтингу опинився ролик “JK Wedding Entrance Dance” (“Танок на весіллі Джилл і Кевіна”). Його на цей момент подивилися більше 33 мільйонів разів.

Герої п'ятихвилинного кліпу виконують танок на вході до церкви, де повинна відбутися церемонія одруження їхніх друзів. По дорозі до вівтаря гості танцюють під композицію "Forever" Кріса Брауна, а незадовго до кінця пісні з'являються наречений Кевін і наречена Джилл, які також танцюючи просуваються до вівтаря.

На четвертому місці хіт-параду найпопулярніших відео року - трейлер до картини "Місяць-молодик" - другий фільм вампірської саги "Сутінки" (в цілому більше 31 мільйона переглядів).

П'яте місце списку дісталося кліпу “Evian Roller Babies” про немовлят, що катаються на роликах (понад 27 мільйонів кліків).


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.