Постійне сексуальне збудження внаслідок травми робить життя американки абсолютно нестерпним

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 17.12.2009 05:13 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8722

Постійне сексуальне збудження робить життя абсолютно нестерпним - це довів випадок 39-річної американки Джолін Боуман. Два роки тому в результаті дорожньої аварії вона отримала пошкодження тазового нерва і тепер при щонайменшому русі відчуває сильне бажання сексу.

39-річна американка Джолін Боуман страждає від підвищеного сексуального збудження

І якщо перший час і вона, і її чоловік були тільки щасливі, то тепер жінка не знає, як позбутися такого "подарунка долі", пише The Daily Telegraph.

Лібідо Джолін дає про себе знати весь час - коли вона пилососить, їде в транспорті, нахиляється, та і просто рухається кімнатою. Навіть, звичне для людини тертя одягу об тіло примушує її думати тільки в одному напрямку. "Зосередитися ні на чому іншому просто неможливо", - зізнається жінка, пише NEWSru.ua.

Перші ознаки сильного сексуального потягу вона почала відчувати лише через півроку після того, як в її пікап лоб в лоб врізалася машина, за кермом якої сидів наркоман. Джолін, що ледве одужала після операції на головному мозку, отримала множинні травми, включаючи зламаний хребет.

Декілька тижнів вона провела в лікарні, а потім поволі відновлювалася вдома. Врешті-решт вона несподівано для себе відчула, що пристрасно хоче сексу. Це відчуття тривало цілий день, і, як зізнається Джолін, подібне ніколи не було властиво її організму раніше.

Дізнавшись про це, чоловік Брайан був у нестямі від щастя: нарешті за всі роки шлюбу його дружина продемонструвала таку пристрасть, про яку можна тільки мріяти. Спантеличувало тільки одне - жінка не відчувала полегшення, навіть, після декількох статевих актів підряд. Її стан був схожий на агонію.

Зрозумівши, що відбувається щось недобре, вона звернулася за медичною допомогою. Обстеження показало, що причина невгамовуваного лібідо - пошкодження тазового нерва, розташованого близько до геніталій. Сам по собі подібний синдром зустрічається вкрай рідко.

"Єдине, що хоч трохи радує в цій ситуації, - те, що проблема опинилася не психологічної, а фізичної властивості, - розповідає жителька штату Нью-Мексіко, мати двох дітей. - Я вже було подумала, що божеволію".

Зазначимо, що британська влада наказує своїм громадянам займатися сексом: Національна служба охорони здоров'я Британії (NHS) радить англійцям займатися любов'ю щодня. І не просто для задоволення, а для профілактики інфаркту і онкологічних захворювань, пише SPIEGEL.

Громадяни Британії повинні зробити секс своїм щоденним обов'язком - разом з чищенням зубів. Займатися любов'ю потрібно не тільки для задоволення, але і для зміцнення здоров'я. Такі рекомендації, за повідомленнями ВВС і британської The Guardian, отримують громадяни Туманного Альбіону від NHS.

Ідея служби охорони здоров'я гранично проста: під час оргазму в кров викидаються ендорфіни, а вони, як повідомляє NHS на своєму сайті, стимулюють клітки імунітету. Отже, отримуючи задоволення, можна займатися профілактикою раку та інших серйозних захворювань.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.