Янукович - підпільний пасічник?

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 17.12.2009 17:31 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8731

У “Народній самообороні” вважають, що Віктор Янукович не хоче пускати депутатів в “Межигір’я”, щоб вони не побачили його пасіку.

Про це в своєму виступі на пленарному засіданні Верховної Ради заявив народний депутат від НУНС Володимир Ар’єв.

Під час обговорення питання про звіт слідчої комісії з питань «земельних махінацій» в Київській області Ар’єв сказав: «Давайте все ж таки розберемося, що сталося з 140 гектарами заповідної зони, що сталося з державною резиденцією. Давайте створимо тимчасову слідчу комісію (по «Межигір’ю» - ред.). Янукович говорить: хай розбираються правоохоронні органи. Хай буде і тимчасова слідча комісія, хай дозволять депутатам туди зайти. А то нас лякають, що нас «гідно» зустрінуть. Отже, на нас бандитів направлятимуть? Хай депутати туди зайдуть. Але, чесно кажучи, я розумію, чому Віктор Федорович не хоче, щоб туди потрапили депутати, оскільки тоді народні депутати, як і вся країна, побачать, що Янукович останнім часом дуже хоче бути схожий на Ющенка. Він у собе в «Межигір’ї» навіть пасіку завів. У нас пасічник номер два з’явився».

Як повідомлялося раніше, 15 грудня Партія регіонів заявляла, що штаб Юлії Тимошенко готує провокацію проти кандидата в Президенти Віктора Януковича. Зокрема, готується силове захоплення «Межигір’я».

Пізніше нунсівці заявили, що група депутатів має намір навідатися до резиденції «Межигір’я» виключно в процесі діяльності відповідної тимчасової слідчої комісії ВР.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.