В Одесі оголосили надзвичайний стан через негоду

Автор/джерело -  © NEWSru.ua



Дата публiкацiї - 18.12.2009 00:59 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8735

В Одесі через негоду введено режим надзвичайного стану. Відповідне розпорядження підписав міський голова Едуард Гурвіц.

В школах та дитячих садках припинено навчання, керівників підприємств просять за можливості давати людям відпустки.

Як заявив начальник ГУ МНС в Одеській області Михайло Вовк, через негоду на Одещині зупинено рух транспорту за напрямками Одеса-Миколаїв, Одеса-Іллічівськ та Одеса-Рені.

За його словами, станом на вечір четверга, в області залишився один затор біля села Старокозаче Білодністровського району, де скупчилося 50 вантажівок, що рухалися в напрямку кордону з Молдовою.

Вовк заявив, що за минулу добу було визволено за зі снігових заметів 1962 автомобіля, 96 автобусів та 7 машин "швидкої допомоги". Врятовано та виведено з заторів біля 3 тисяч осіб. Загиблих та постраждалих немає.

Коментуючи інформацію про перебої з доставкою продуктів до магазинів у Одесі, він заявив: "Такої катастрофічної ситуації в Одесі немає. Немає ніякої паніки. Ситуація значно покращилася у порівнянні з минулим днем".

"Десь зранку були якісь певні проблеми, не вся техніка з хлібом могла дійти до певних магазинів, але, на даний момент, ситуація нормальна", - наголосив Вовк.

Також він спростував інформацію про загиблих у заторах в області.

Раніше вже повідомлялось, що у Херсонській області через негоду призупинено рух на автошляху Херсон-Миколаїв. Про це повідомив начальник прес-служби МНС Ігор Кроль.

За його словами, у двох районах Миколаївської області ускладнений рух на автошляхах. Для їх розчищення від снігу задіяно 83 одиниці спецтехніки та 189 працівників облавтодору.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.