Літні шини - головна причина заторів у засніженій Одесі

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 18.12.2009 11:41 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8738

Перший заступник мера Одеси Анатолій Ворохаєв заявив, що однією з головних причин заторів під час снігопаду була літня гума на автомобілях.

Безпечність автовласників призвела до значних заторів

За словами першого віце-мера Одеси, співробітники ДАІ допоможуть водіям прибрати транспорт з проїжджої частини.

"Однією з головних причин вчорашніх заторів була літня гума на автомобілях. Та ще і лиса", - зазначив Ворохаєв.

Він зазначив, що водії, які не могли виїхати, або в них закінчувалося пальне, просто залишали свої автомобілі на дорозі, а це також ускладнювало не тільки прибирання снігу з доріг, але і під'їзд до проблемних ділянок.

Водночас у ніч на 17 грудня невідомі зловмисники розкрили 14 контейнерів із зимовою гумою на одеському авторинку Куяльник. За словами підприємців, вночі злодії викрали з цих контейнерів зимову гуму для автомобілів.

Голова кооперативу Куяльника Євген Хайкін заявив, що "руки бандитам розв'язує відсутність охорони на авторинку". Він додав, що в лютому поточного року на ринку вже був подібний випадок. Тоді невідомі зламали павільйон і викрали з нього 100 тисяч грн.

Нагадаємо, вчора, 17 грудня, ДАІ Одеси, у зв'язку з погіршенням погодних умов і рясними снігопадами, попросила всіх автомобілістів не користуватися особистим транспортом, не виїжджати за межі міста і по можливості залишатися вдома.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.