Янукович таємно розповів наближеним журналістам, як боїться Луценка

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 21.12.2009 16:01 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8747

Віктор Янукович назвав очільника МВС професійним провокатором і повідав, що нардепи його бояться.

Про це повідомила прес-служба.

“Сьогодні у Верховній Раді складається та більшість, яка була б здатна проголосувати за його звільнення. Але разом з тим сьогодні на народних депутатів, в яких є наміри голосувати за звільнення Луценка, здійснюється шалений тиск, їх шантажують і залякують”. - сказав невідомим журналістам Янукович.

Лідер впевнений, що рано чи пізно, нардепи насміляится знати страшного Луценка. “Але це, безумовно, питання невеликого проміжку часу. Така людина, як Луценко, практично не здатна організовувати роботу Міністерства внутрішніх справ - відомства, яке повинне було б захищати права людей, вести рішучу боротьбу із злочинцями. Натомість, міністр займався тільки політикою”. - наголосив Янукович.

Янукович натякнув, що у разі перемоги на виборах він посадить Луценка. “На мою думку, те, що він робить зараз – це також злочин, за який йому треба буде відповідати. Є велика кількість керівників органів внутрішніх справ, які засуджують такі його дії. Але крім того, що вони засуджують, вони найближчим часом ще й скажуть своє слово – кому і які він давав завдання стосовно виборів, як їм перешкоджати, як їх фальсифікувати, і як організовувати різні провокації. В тому числі - збирати різні компрометуючі матеріали на своїх опонентів. Луценко – це професійний провокатор, про що знають не лише в Україні, а вже й у Європі”. - наголосив він.

Цікаво те, що зустрічі Лідера із пресою відбуваються у, так би мовити, вузькому колі. Тобто, прес-служба не розміщує на офіційному сайті ПР об'яв про прес-конференції, не запрошують всіх, без виключенння, журналістів.

Отже, судячи по спілкуванню Лідера з пресою, можна легко здогадатися, яка буде свобода слова, якщо дурні українці за нього проголосують.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.