Своє нехлюйство місцева влада видає за стихію

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 21.12.2009 18:56 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8749

Дах двоповерхового житлового будинку старого фонду в Приморському районі Одеси обвалився в ніч на 21 грудня через велику кількість снігу.

Про це повідомила головний фахівець у зв’язках з громадськістю управління з питань надзвичайних ситуацій облдержадміністрації Лідія Янковська.

Зрушення покрівельного покриття двоповерхового 6-квартирного будинку по вул. Княжій сталося о 22:30 20 грудня. Причиною події стало наростання товщини сніжного покриву на даху.

На момент обрушення даху в двох квартирах другого поверху - №4 і №5 людей не було. Жінка з квартири №6 відселена за її згодою. За попередніми даними, ніхто з мешканців не постраждав.

Як сказано в повідомленні, мерія Одеси взяла ситуацію під свій контроль. Аварійно-відновлювальні роботи поки тільки плануються.

Від “Аратти”: що спільного у Одеси, Києва та багатьох інших міст України?

А те, що місцевій владі, м'яко кажучи, наплювати на історичні цінності, пам'ятки та й взагалі на мешканців, які їх обрали. Бо цих шахраїв цікавить тільки одне - як покращити свій особистий добробут за рахунок громади. Тому без жодних вагань нищиться усе й уся. Руйнуються будинки, які пережили війни й катаклізми, медичне обслуговувавння стало розкішю для громадянина, подвір'я потопають у горах сміття.

Проте, кожен мусить платити з кожним місяцем все більше й більше. За що? За задоволення чути побрехеньки чиновників-клептоманів.

І, наразі, банальний снігопад перетворився у стихійне лихо національного масштабу. Ми що, у Африці живемо? А може в нас влада африканська?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.