Злочинний піар Симоненка. Вчора в Україні відбувся шабаш сталіністів

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 22.12.2009 10:41 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8750

Вчора у деяких містах України, під проводом КПУ відбулися масовки з вшанування пам’яті Сталіна. Навіть роздавали медальки сталіністам.

Вчора у деяких містах, зокрема, у Симферополі і Запоріжжі, відбулися мітинги сталіністів, організовані КПУ.

Тим самим, комуністи публічно підтвердили свою тотожність із режимом, який улаштовував в Україні Голодомори, концтабори і замордував мільйони безневиних україніців.

Більш того, як стало відомо, комуністи планують у деяких містах, зокрема у Запоріжжі, наступного року встановити пам'ятники Сталіну.

При тому, місцева влада хоч публічно не підтримує подібні "ініціативи", проте по суті, всім своїм виглядом демонструє, що не чинитиме перепон комуністам. Нікого, наприклад, абсолютно не цікавить, не тільки моральна сторона, а те, звідки ж компартія візьме гроші на всі ці монументи. Витягне з кишень пенсіонерів? А може отримає від московських спонсорів?

Ніяк на ці, по суті, антидержавні і антиукраїнські події, не відреагували ні Президент Віктор Ющенко, ні парламентарі, ні СБУ.

Це - попри те, що вісімнадцять років очільники української держави з усіх можливих високих трибун наголошують, що повернення України до тоталітарного минулого неможливе. А чи так це насправді? Учорашні події примушують вважати, що українські можновладці, як завжди, тупо брешуть.

Як і брешуть про незмінність курсу на інтеграцію до Європи.

Як загальновіломо, ЄС у офіційній резолюції прирівняло злочини сталінського комуністичного режиму СРСР до злочинів німецьких нацистів.

Уявімо, що б сталося, якби у ФРН вібулася офіційна реабілітація Німецької націонал-соціалістичної робітничої партії чи нацисти легально відзначали юбілеї з дня народження Адольфа Гітлера. При цьому, нацистам би абсолютно публічно роздавали юбілейні медальки із зображенням фюрера. З мовчазної згоди влади та політичних партій.

Зрозуміло, там подібні акції викликали б адекватну реакцію політиків і суспільства. І тому, там реставрація нацизму дійсно неможлива.

А в Україні? В Україні - лідер комуністів-сталіністів Петро Симоненко цілком легально балатується на посаду Президента. Легально, з мовчазної згоди влади й суспільства, роздає сталінські медальки своєму партактиву.

І це ми називаємо демократичною європейською державою? Куди ми прямуємо, панове?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.