Мінтранс мужньо бореться зі стихією

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 22.12.2009 12:31 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8752

Cтаном на ранок, 22 грудня, у зв’язку зі складними погодними умовами в Україні затримується рух 14 потягів (дев’ять товарних і п’ять пасажирських), повідомляє Міністерство транспорту і зв’язку.

За даними на сьогоднішній ранок, метеорологічні умови в Україні залишаються складними. Для того, щоб забезпечити проїзд автодорогами і залізницями, працюють понад 11 тисяч осіб та задіяно 841 снігоочисна машина.

Протягом минулої доби та в ніч з 21 на 22 грудня порушень у функціонуванні об'єктів транспортного комплексу - авіаційного, морського транспорту, метрополітенів - через погіршення погодних умов на території України не було. Водночас у деяких регіонах проїзд автодорогами та залізницею ускладнений.

Покриття на автомобільних дорогах державного значення в більшості областей засніжене. На перевалах у Карпатах іде невеликий сніг, температура повітря -6 ...- 10 градусів. На перевалах у Криму проїзд транспорту забезпечений.

Крім того, на трасі М-05 Київ - Одеса проїзд забезпечений, проте місцями дорога засніжена. У Чернігівській області покриття доріг засніжене, у Луганській, Дніпропетровській, Херсонській, Запорізькій області на дорогах місцевого значення місцями ожеледиця.

У Херсонській області на ділянці дороги Миколаїв - Херсон частково обмежено рух транспортних засобів: рух організовано у реверсному порядку. У Донецькій, Луганській та Миколаївській областях ускладнений проїзд автотранспорту на автодорогах місцевого значення.

Раніше Мінтранс повідомив, що затримок у русі потягів на залізниці України немає, і всі поїзди курсують згідно з графіком.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.