Янукович вже використовує адмінресурс

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 23.12.2009 17:37 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8760

Представники луганських громадських організацій звинуватили кандидата в президенти Віктора Януковича у використанні адмінресурсу в передвиборній кампанії.

Про це повідомила прес-служба Луганського обласного штабу БЮТ.

Представники громадських організацій Луганської області написали відкритого листа кандидатові в Президенти Віктору Януковичу, в якому висловили обурення роботою його обласного штабу зі створення «видимості підтримки свого кандидата громадськістю Луганщини».

Як повідомляє прес-служба, 22 грудня в ході візиту Януковича до Луганська відбулася його зустріч з представниками луганської інтелігенції, що підтримують його, і громадськими діячами. «Члени організацій, що були присутні на зустрічі, - це кишенькові організації місцевої влади. Їхні керівники перебувають на зарплаті в обласному і місцевих радах. Будучи депутатами цих рад від Партії регіонів, відповідно, вони є частиною адмінресурсу», - йдеться в листі.

На думку лідерів громадських організацій, що підписали відкритий лист, зустріч Януковича проходила «на противагу Народним Зборам Луганщини, що відбулися 12 грудня, ініціатором якого була народний депутат України Наталія Королевська, де 60 незалежних громадських організацій висловили свою підтримку кандидатові в Президенти України Юлії Тимошенко».

Незалежні громадські організації Луганщини заявили рішучий протест проти «адміністративного тиску на виборців з використанням заангажованих керівників громадських об’єднань».

Лист підписали: Ірина Чемсак (Народні Збори Луганщини), Тетяна Тумко (Обласний союз захисту прав жителів гуртожитків), Григорій Пригеба, Сергія Шакун (Народний фронт Луганщини), Микола Девицький (Незалежна профспілка таксистів), Віктор Бакуменко (Громадський контроль), Валентина Закорецька (почесний громадянин м. Луганська), Валентин Кравченко, Віктор Ткаченко (Козацький блок), Римма Білоцерківська («Правовий простір»), Анатолій Шамрін (Комітет філософії правового самозахисту) та ін.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.