Прокремлівський глас з глибинки. Все просто: немає України - немає проблеми

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 24.12.2009 12:07 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8767

Президент Чечні Рамзан Кадиров в інтерв’ю виданню The Telegraph заявив, що Грузія та Україна є хворобою Росії, яку потрібно викоренити - переходити в наступ.

Російська версія матеріалу надрукована у "Газєтє.ru".

На думку президента Чечні, торішній напад Грузії на Південну Осетію був частиною антиросійської змови західних країн із захоплення всього Кавказу. У зв’язку з цим Кадиров закликав уряд Росії виробити стратегію, оскільки, на його думку, необхідно переходити в наступ.

«Грузія, Південна Осетія, Україна - все це продовжуватиметься і продовжуватиметься. Це приватна хвороба Росії. Чому ми повинні завжди страждати, якщо ми можемо ліквідувати цю проблему? Ми велика країна, у нас є все: армія, технології. Нам необхідно переходити в наступ», - заявив президент Чечні.

Втім, українські нардепи не переймаються і вважають, що такий спосіб Кадиров намагається привернути до себе увагу.

Перший заступник голови Комітету у закордонних справах ВР Тарас Чорновіл, коментуючи інтерв'ю президента Чечні, зазначив, що очевидно, у Кадирова виникли якісь проблеми.

" Хто такий Кадиров? Це кримінальний авторитет, якому якимось чином вдалося стати керівником маленької держави, підконтрольної Російській Федерації. А в тому, що він один із найкримінальніших людей із кров'ю на руках, сумніву немає", - повідомив Чорновіл.

За словами нардепа, "очевидно, що виникли якісь проблеми, а коли виникають проблеми, то треба робити якісь гучні заяви".

"На них просто ніхто не звертає увагу, ось вони таким чином і намагаються привернути її до себе. Дивно, що вони не сказали, що треба знищити ще щось", - зазначив Чорновіл.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.